oergezellige tweede editie van bikers to the music

Rond 10 uur vertrokken de deelnemers onder begeleiding van een gemotoriseerde plaatselijke muzikant in de richting van Zwolle. Bij de eerste stop vlak voor de nieuwe spoorbrug werden de deelnemers onthaald met koffie en appeltaart en natuurlijk muziek. De tocht ging vanaf daar verder naar Hattem. Vanuit Hattem ging de tocht verder door de bossen en over de hei naar Heerde. Na een uitgebreide lunch, natuurlijk onder begeleiding van gezellige muziek ging het huiswaarts via de pont bij Wijhe.

Onderweg werden de deelnemers getrakteerd op een optreden van de slagwerkers van muziekvereniging Salland. Vlak voor de finish was er een langere stop bij een nabijgelegen camping, waar genoten werd van een optreden van een trio, bestaande uit twee gitaristen en de drumster op een heus sfeermakerspodium. Bij café d’Olde Wettering stond de overheerlijke barbecue al klaar. Met verschillende optredens, onder andere een solo van Jeroen Ogink, bleef het nog lang gezellig in Lierderholthuis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.