nulse feest kent zomerse editie

Alle ingrediënten voor een gezellig weekend waren aanwezig. De organisatie zorgde voor een leuk programma en het weer hielp ook een handje mee. “Het was een topweekend”, vertelt Mark van Gurp, voorzitter van het Nulse Feest. “De sfeer, het aantal bezoekers, de activiteiten, het weer… alles zat mee en ging goed.”

Ellen Jannink
Vrijdagavond opende Ellen Jannink het Nulse Feest met de presentatie van haar solo-album. Ze coverde verschillende nummers en presenteerde haar eigen single ‘geef het maar toe’. “Fantastisch begin van het weekend”, vertelt Mark. “De sfeer zat er gelijk in met Ellen.” De band Kraakthelder en DJ Total Tommy zorgden ’s avonds voor de muziek. 

De zaterdag kende een druk programma. ’s Ochtends konden de basisschoolkinderen meedoen met de kinderspelletjes. Ook de mensen die meededen met de fietstocht vertrokken op tijd. “De fietstocht was een groot succes”, vertelt Lynn Vosman, bestuurslid van het Nulse Feest. “Het weer was prachtig en er was een mooie route uitgezet. Ik heb alleen maar enthousiaste reacties gehoord.” ’s Middags stond er een workshop van De Vier Klavertjes uit Olst op het programma. In de tent en op het terras werd ondertussen gedart en gepokert. De ongeveer twintig pokeraars zaten lekker in de zon en ook de darters waren daar tussen de wedstrijden door te vinden.

Ook was er nog een modeshow van Mirande Bakker, die haar kledinglijn VaVaVoom presenteerde. Aansluitend kwam Marco ten Kate iedereen op het terras vermaken met Nederlandstalige hits. Zaterdagavond was het een groot feest in de tent met de band Grooveline en DJ Total Tommy.

Rock ‘n Roll
Op de zondagochtend waren alle Nullenaren er weer op tijd bij voor de brunch, die in het teken stond van Rock ’n Roll, het thema van de zondag. “De tent zat goed vol en het was weer vertrouwd gezellig”, vertelt Lynn. De mensen die meereden met de trekkertoertocht waren ondertussen al halverwege. Er reden ruim dertig trekkers mee, die stonden opgesteld op het terrein van het Nulse Feest. Een prachtig gezicht.

Om 14.00 uur begon het beachvolleybaltoernooi. Hieraan deden 25 enthousiaste teams mee. Ook waren er veel toeschouwers om de teams aan te moedigen. Het terras zat de hele dag vol en ’s avonds was er een Rock ’n Roll party in de tent.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.