nieuwleusen glansrijke winnaar meidentoernooi heino

Rohda Raalte D en DES Nijverdal E mochten de voor de hoofdsponsor Erwin Otten meest belangrijke beker, die voor de Fair Play, in ontvangst nemen.

Het toernooi werd afgesloten met wat lekkers en een gezamenlijke bingo.

“Het was een prachtige dag. Er werd goed gevoetbald, soms best pittig, maar er is geen wanklank gevallen. Dat iedereen alles gegeven had, inclusief de vrijwilligers en de scheidsrechters, was duidelijk te zien aan het eind van het toernooi. Maar na de broodjes knakworst was iedereen er weer helemaal bij om een mooie prijs tijdens de bingo te winnen. Want wat is er nu mooier dan met z’n allen op zo’n manier het toernooi af te sluiten? Geweldig dat zo veel ondernemers in Heino hiervoor prijzen beschikbaar hebben gesteld. Waar maak je dat tegenwoordig nog mee?”, aldus Erwin Otten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.