nieuwe website voor vrijwillig actief olst wijhe

De nieuwe site is een verbetering van de oude. De nieuwe kleuren springen eruit: fris groen en roze, in lijn met de kleuren van ut Huus. Daarnaast is het aanbieden en zoeken van vacatures vereenvoudigd en is de informatie voor vrijwilligers en organisaties geüpdatet, gestructureerd en uitgebreid.

Vrijwillig Actief is een onderdeel van ut Huus, de overkoepelende organisatie in Olst-Wijhe op het gebied van welzijn, sport en cultuur. Zij ontmoet, verbindt en deelt partijen op deze gebieden. Vrijwillig Actief houdt zich daarin bezig met alles rondom vrijwilligerswerk. Zowel organisaties als (potentiële) vrijwilligers kunnen er terecht voor het zoeken en aanbieden van vacatures, informatie over werken met vrijwilligers, informatie voor vrijwilligers en zo nodig persoonlijke bemiddeling. Naast de website kun je altijd mailen of bellen met vragen. Bij Vrijwillig Actief helpen ze je graag.

Neem eens een kijkje op staging2.vrijwilligactief.nl en kom erachter wat Vrijwillig Actief voor jou kan betekenen.

Meer foto's

1 REACTIE

  1. Ik woon in Wijhe en doe al veel vrijwilligers werk en ook voor evenmens. Ik zou best iets willen doen maar alleen in Wijhe. Iets wat bij mij past. Laat iets horen waar u mensen voor zoek en misschien is het iets voor mij. Ik beloof nog niets want ben ook al door een andere stichting benaderd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.