nieuwe website voor centraal hart

Iedere bewoner, van jong tot oud woonachtig in Raalte-Zuid, kan gebruik maken van de voorzieningen van het Centraal Hart. Het Centraal Hart biedt ruimte voor ideeën vanuit de wijk, kan faciliteren in zaalhuur en is een ontmoetingsplek voor alle bewoners.

Op de website vind je dan ook een agenda met alle activiteiten waaraan kan worden deelgenomen. Denk aan gezellig koffiedrinken of schilderen, klassieke muziek, bewegen, kerkdienst, koersbal of bingo. Bingo kan overigens worden gespeeld vanaf juli, elke tweede woensdag van de maand vanaf 14.30 uur in het Grand Cafe. Ook handig een compleet overzicht van alle zalen die te huur zijn. Met een klik op de knop is het geregeld. Maar misschien wil je ook actief als vrijwilliger deelnemen. Dat kan natuurlijk ook. Op de website een aantal specifieke mogelijkheden zoals: activiteitenorganisator, beheer Centraal Hart of website beheerder.

Neem snel een kijkje op staging2.centraal-hart.com. Centraal Hart is een initiatief van Landstede Welzijn, RIBW en Carinova. Het Centraal Hart bevindt zich op woonzorglocatie De Hartkamp in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.