Home / archiefcentraal / nieuwe aardappels bij t schuurtie in lemele

nieuwe aardappels bij t schuurtie in lemele

Dit jaar kun je genieten van de rassen Frieslander, Parel en Rosagold. De nieuwe aardappels worden zowel ongeschrapt als geschrapt verkocht. Je kunt terecht van 8.00 tot 20.00 uur en je kunt jezelf helpen middels zelfbediening.

Naast de aardappels, kun je in ’t Schuurtie ook terecht voor scharrelvlees van eigen dieren, vrije uitloopeieren, Vechtdalsap en Lemelse honing. Wil je meer weten over ’t Schuurtie, bezoek dan www.facebook.com/tschuurtie

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.