mountaineer naar huiskamer culture club de haere

Eind 2014 maakte Hulst een overwegend akoestische plaat, aangevuld met synths, lapsteel, piano en percussie. Met zijn rustige, bijna zilveren stem, probeert Mountaineer de lijn tussen indie, Folk en Americana te belopen. Gedempte zang en warme lagen van akoestische gitaren, zorgen voor een sferisch effect. Het debuut ‘1974’ is een hele diverse plaat waarin de meerdere genres goed hoorbaar zijn, maar uiteindelijk is het de melancholie die de boventoon voert.

Kaarten zijn te reserveren via de website van de Haere. Voorafgaand aan het concert kun je genieten van maaltijd vanaf 17:00 uur voor 10 euro. De maaltijd dien je 48 uur van te voren te reserveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.