moord op heinose durdana putker in rtl 4 programma

Misdaadverslaggever John van den Heuvel bezocht in het programma, samen Peters zoon Roderik en zijn vriendin Nienke, de Colombiaanse Rosario Eilanden op zoek naar antwoorden.

Tijdens de reis wordt al snel duidelijk dat Peter nog steeds wordt verdacht van de moord. Direct na de moord werd hij al als dader gezien en niet als slachtoffer van een overval. Toen hij vrijkwam uit zijn voorarrest, besloot hij met een gehuurd vliegtuig te vluchten naar Curaçao, om in ieder geval op Nederlands grondgebied te zijn.

Gedurende de uitzending wordt duidelijk dat Colombia en Nederland samenwerken en dat er mogelijk een strafzaak wordt voorbereid. Zodoende kan het zijn dat Peter in Nederland voor de rechter moet verschijnen voor de moord op zijn vrouw Durdana.

Alle hoop voor Peter is nu gevestigd op het Nederlandse politieteam. Dat team kwam een dag nadat Van den Heuvel en Peters zoon en diens vriendin vertrokken uit Colombia, naar het plaats delict om zelf onderzoek te verrichten. De resultaten van dat onderzoek zijn nog niet bekend.

Wil je de uitzending terug kijken? Dat kan via deze link.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.