midzomerfeest ook muziekfestival

Powerhosen, Moombahteam, Ronnie Ruysdael, BigBird, Nautilus One Man Band, Duo Splendid, Höllenboer. En dan nog de DJ’s Domien Verschuren, Total Tommy en Willy. Goa d’r mar an stoan.

Donderdag 20.30 tot 00.30 uur
Vanavond staat Höllenboer op het programma. Dat betekent grappen en grollen in woord, maar je hoeft dan meestal niet zo te lang te wachten, want een liedje komt zo. En die liedjes zijn soms melodisch, ritmisch en gewoon lekker om te luisteren, maar vaak ook kolderiek en komisch.
Duo Splendid staat ook op het podium die avond.
Entree a 7,50 euro pp

Vrijdag
20.00 tot 01.00 uur
Vrijdagavond 17 juni, juni of niet, het Midzomerfeest in Mariënheem staat dan in het teken van het Oktoberfest. Lange tafels, pullen bier, bratwurst! Met medewerking van Die Powerhosen & DJ Willy.

Dresscode: “Oktoberfest”
Entree: Gratis

Zaterdag, 20.00 tot 01.00 uur
Moombahteam en Domien Verschuren komen zaterdag 18 juni naar Mariënheem om daar voor alle jeugd van Salland een prachtig muzikale avond neer te zetten. En als Moombah of Domien even een pauze inlasten, dan is daar altijd nog DJ Total Tommy.

Entree voorverkoop: € 8,50
Entree aan de deur: € 10,- 

Zondag, 17.00 tot 22.00 uur
Zondag 19 juni is er nog de hele dag Midzomerfeest. En die wordt muzikaal in stijl afgesloten door Ronnie Ruysdael en de BigBird. Ruysdael klimt – volgehangen met glitter, glamour, zilver, goud en zelfs bakkebaarden – het podium op om 17.00 uur. Samen met Big Bird geeft hij een drie uur durend doldwaas slotakkoord aan het midzomerfeest. Met medewerking van DJ Total Tommy & Nautilus One Man Band.

DJ Total Tommy & Nautilus One Man Band blijven zelfs nog wat langer. Die gaan het publiek op de Afterparty van 20.00 tot 22.00 uur begeleiden naar het eind van het weekend.
Entree: Gratis

Online kaarten kopen
Kaarten zijn online te koop via tickettkantoor.nl/shop/Midzomerfeest. Doe dat per omgaande want op = op. En wees vooral niet bang dat je Mariënhemers voor de voeten loopt als je digitaal bestelt, die zijn via Mariënheem Online en de Mik al lang op de hoogte gebracht dat je de kaartjes kunt kopen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.