marjolein meijers treedt op in amfitheater het lommerrijk

Van Iers, Americana, cayun en old time tot eigen muziek. Zang, bas en gitaar: Marjolein Meijers • Viool, mandoline, bouzouki en doedelzak: Walter Kuipers • Accordeon, trekzak en gitaar: Onno Kuipers

Marjolein Meijers kent u nog als Annie van de Berini’s, met Jan Rot als An & Jan, solo met muzikanten in het programma ‘Solex’. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. Hoog tijd voor een overzicht.

In ‘Van Berini tot Solex’ leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven, samen met de muzikanten Walter en Onno Kuipers. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe, afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En zoals we van Marjolein gewend zijn, wordt alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach…..

Recensies uit de landelijke pers: Algemeen Dagblad :
“De vrolijke liedjes en nummers van Marjolein Meijers grijpen je naar de strot.”

Leids Dagblad: “Haar repertoire reikt van vrolijke uitbundigheid tot ingehouden ontroerende nummers, aangevuld met haar Rotterdamse gevoel voor humor.”

Komt dat zien, komt dat zien! U bent van harte welkom in ons magische bostheater Het Lommerrijk! Zondag 3 juli, aanvang 14.30 uur, entree slechts € 6,- Kussentjes aanwezig, iets lekkers bij de koffie, drankjes in de beschaduwde foyer. Kortom; voor een middagje humor, ontroering en muziek: óp naar het Lommerrijk in Luttenberg!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.