marathon moet route aanpassen door hoogwater in ijssel

Gisteren is het bestuur van het sportevenement, dat dit jaar voor het eerst wordt gehouden, bij elkaar gekomen om het huidige scenario door te spreken. Daaruit bleek dat de inzet van de speciale veerpont met klep niet veilig mogelijk is.

Het betekent dat die pont dus ook niet wordt ingezet en daarmee vervalt de oversteek bij de IJssellinie, halverwege de marathon. 

De tweede helft van de marathon loopt nu anders. De IJssel steken de deelnemers nog wel twee keer over, maar dan via de spoorbrug bij Deventer. Later vandaag wordt de nieuw aangepaste route bekendgemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.