luttenbergse avond wandel 3 daagse komt er weer aan

Tussen 18.00 en 18.30 uur kun je gestart aan de wandeling van 5 of 10 kilometer. Inschrijfgeld bedraagt eenmalig 3,50 euro voor kinderen van 4 tot 16 jaar. Volwassenen betalen 5 euro.

Voor dit bedrag kun je drie dagen lang genieten van het mooie Luttenberg (één of twee dagen meelopen mag ook natuurlijk). Onderweg tref je een post aan, waar een gezonde versnapering wacht. Als je alle dagen hebt meegelopen, ontvang je een blijvende herinnering.

Meer informatie en inschrijving via staging2.sporthalluttenberg.nl Inschrijven op de avond zelf kan ook. Voor vragen kun je bellen met Monique Slot via 06-55124545 of mailen naar wandelen@sporthalluttenberg.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.