luttenbergs statiegeld naar rolstoelen in oeganda

Jiske en Marlon gaan de mensen in het opvanghuis helpen met dagprogramma’s maken met activiteiten die begeleiders langdurig kunnen gebruiken. Daarnaast gaan ze zowel de begeleiders als mensen met een beperking begeleiden waar dit mogelijk is. Hierdoor is de komst van het tweetal voor langere tijd nuttig.

“Voor dit project zijn wij de steun van onze omgeving hard nodig”, stellen de dames. “Zo hebben lang niet alle mensen in het opvanghuis een rolstoel of krukken en moeten zij zich voortbewegen op handen en voeten op de grond. Verder zijn er weinig speelmogelijkheden en weten zij ook niet wat er allemaal mogelijk is.”

“Wij willen dus graag, met behulp van jullie, een steentje bijdragen door in Oeganda producten aan te schaffen zoals een rolstoel, krukken of spellen voor dagbesteding.” Werkgever Coop liet daarom al een donatiebusje ophangen bij de flessenautomaat in de winkel, om zo geld op te halen voor dit goede doel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.