luttenbergs feest met shes got balls the wetnecks hike en ppm band

Het Luttenbergs Feest begint donderdagavond met een dorpsquiz, na afloop is er muziek van DJ Alfons Holterman. Vrijdagavond gaat het feest vanaf 21.00 uur verder met She’s Got Balls. Deze band bestaat uit vijf zeer ervaren muzikale dames die allemaal al jaren actief zijn in de hardere genres. Met She’s Got Balls brengen ze alle hits van AC/DC.

Na afloop volgt een optreden van The Wetnecks. Volgens hun bio zeven Amerikaanse redneckbroers uit Littletown die bekende nummers op hillbilly-manier spelen: een zeer wilde en dansbare mix van blue grass, country, dance, polka en rock ’n roll. Van ABBA tot BeeGees, maar ook met nummers uit de Nederlandse hitlijsten. “Maar psst, je hebt het niet van ons: op de bandfoto menen we toch echt leden van de Band Zonder Banaan te herkennen.”

DJ Raymond van Blikweaver vult de pauzes in. Iedereen die hem kent, weet dat daarbij een hoop gitaargeweld komt kijken. Maar heb jij daar helemaal geen zin in? Geen probleem! In de kroegtent staat DJ Yannick (onder andere bekend van de Gouverneur) achter de draaitafels. Hij draait een fijne mix van dance en hits. Aanvang is om 21.00 uur. De entree is gratis.

Saints ‘n Sinners
Zaterdagavond gaat het feest verder met een optreden van HIKE in de grote tent. Deze band stond al jaren op het verlanglijstje van het Luttenbergs Feest, maar kon in verband met de vakanties nooit. Nu dus wel. HIKE is al twee keer uitgeroepen beste feestband van Nederland. Verwacht echter geen polonaisemuziek, maar juist vrolijke en opzwepende nummers. Van ska tot mash-ups, van happy hardcore tot Nederpop, van U2 tot Rammstein. De band zit momenteel in een overgangsfase.

Na het vertrek van de toetsenist heeft de band een nieuwe toetsenist gekregen en is frontman Robin Slutter (bekend van SCRUM) aan de line-up toegevoegd. De band zal in de loop der tijd verder gaan onder de naam Saints ’n Sinners. Live is en blijft het een grote stoelendans. Dus kijk er niet van op als de drummer ineens de microfoon pakt om een paar nummers van Normaal te zingen. Bij HIKE kan alles. DJ Tjallink uit Luttenberg staat in de grote tent achter de draaitafels.

In de kroegtent staat Daisy’s DJ Team. Een DJ-duo dat een doorlopende en zweterige mix draait van nineties-klassiekers (happy hardcore en hiphop) en fijne dansvloervullers uit de zero’s. De avond wordt verder muzikaal ingevuld door ‘Drie man zonder paardenkop’, een Luttenbergs gelegenheids-DJ-collectief dat in het verlengde van Daisy’s Deuntjes zal draaien. Dus van happy hardcore-kneiters tot opzwepende hiphop. Neem je dansschoenen mee.

Interactief
Het feest wordt zondagavond afgesloten met een optreden van de PPM Band. Deze allround top 40 band speelt het allemaal: de laatste hits, de beste (rock)classics en vrolijke feestmuziek. En met een hoofdrol voor het publiek. Verzoekjes zijn welkom. Even op het podium meezingen? Geen probleem. De band werkt met een groot scherm op het podium, waarop de binnengekomen verzoekjes zijn te zien, net zoals dansjes, ludieke beelden en soms ook de teksten van de nummers. Interactief dus, zoals dat tegenwoordig zo mooi heet. Maar verder vooral ouderwets gezellig. DJ Alfons Holterman zorgt voor de verdere muzikale invulling.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.