luttenberg biedt ek thuisblijvers alternatief

Om het verdriet van de uitschakeling van de mannen van Blind te verzachten doken de organisatoren van de grote Luttenbergse Popkwis in Elckerlyc dit voorjaar in de sportannalen van Luttenberg. Het resultaat dient zich aanstaande zaterdag aan, tijdens een bonte avond vanaf 20.00 uur in Elckerlyc Luttenberg.

Wat dat inhoudt? Een hilarische hoogmis vol hoogte- en dieptepunten uit de Luttenbergse manege, van het gravel van TVL en het (kunst-)gras van SDOL én natuurlijk het asfalt van de Luttenbergring – in quizvorm uiteraard. Wat raakte Harm van de Schoenmaker kwijt na het laatste kampioenschap van SDOL I in 1994? En hoeveel jaar heeft de tafeltennisvereniging bestaan? En wat kocht Giacomo Rossi in de supermarkt van Ramaaker? Van die dingen. Daarnaast testen we ook de behendigheid en het uithoudingsvermogen van de deelnemers met spectaculaire spelonderdelen.

Voor de hele avond geldt: iedereen kan aanwaaien en mag volop meedoen, maar dat hoeft niet. Je kunt ook langs de lijn gaan staan om lekker de beste stuurman of stuurvrouw uit te hangen. Voor elk wat wils, zeggen ze dan. Deelname kost vijf euro en levert je – naast een puik aandenken – vooral een gezellige avond op. Met de kans uitgeroepen te worden tot dé sportkenner van Luttenberg

Na binnenkomst worden de deelnemers in teams ingedeeld. De avond begint om 20.00 uur en deelname kost 5 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.