Home / archiefcentraal / live thanx4all concert

live thanx4all concert

 Alexander Rabèl wil o.a. op deze wijze de medewerkers van De Hartkamp bedanken voor de ontzettend liefdevolle  betrokkenheid en kundige inzet welke hij mocht ervaren in de laatste fase van een ziekte proces. Die bracht hij gedurende een maand door in De Hartkamp’s revalidatie afdeling, waarna geheel 2015 als revalidatiejaar en keihard werken uiteindelijk bracht wat nu weer mogelijk is.

De toegang tot het Grand Café is in principe mogelijk voor de huidige bewoners en evt. familie en personeel/vrijwilligers van De Hartkamp. Maar indien u toch graag dit concert wilt bijwonen, neem dan s.v.p. vooraf even contact op met de organisatie teneinde de mogelijkheid te bespreken.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.