live thanx4all concert

 Alexander Rabèl wil o.a. op deze wijze de medewerkers van De Hartkamp bedanken voor de ontzettend liefdevolle  betrokkenheid en kundige inzet welke hij mocht ervaren in de laatste fase van een ziekte proces. Die bracht hij gedurende een maand door in De Hartkamp’s revalidatie afdeling, waarna geheel 2015 als revalidatiejaar en keihard werken uiteindelijk bracht wat nu weer mogelijk is.

De toegang tot het Grand Café is in principe mogelijk voor de huidige bewoners en evt. familie en personeel/vrijwilligers van De Hartkamp. Maar indien u toch graag dit concert wilt bijwonen, neem dan s.v.p. vooraf even contact op met de organisatie teneinde de mogelijkheid te bespreken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.