line up tones summerjam bekend

De organisatie van Stichting Tone’s SummerJam is ontzettend blij met de line-up en denkt een veelzijdig programma te hebben waarbij iedereen aan zijn trekken komt. Met name de dj’s Sandro Silva en Boaz van de Beatz zijn hard op weg grote jongens te worden in het dj-circuit.

Line-up:

Kuenta I Tambu
Sandro Silva
Boaz van de Beatz

De Likt

Elementary Penguins
DJ Robert

The Volcano Boys
Bef Assault System

The Spooks
Baby Face Nelson
De Kaasverzamelaars
Oost Wanted
Space Jam Dj’s

Kaartjes
Tone’s SummerJam, dat dit jaar voor de achtste keer gehouden wordt, vindt plaats op 14 augustus langs het kanaal in Heeten. Een kaartje kost in de voorverkoop 10 euro en is te bestellen op staging2.tonessummerjam.nl. Daar kun je ook terecht voor meer info.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.