lemele zet reuzenstap richting lijfsbehoud

Op Zandeinde deed Lemele prima zaken om het verblijf in de derde klasse te verlengen. De uiteindelijke 4-0 wekt de indruk dat het appeltje/eitje was, maar de cijfers bedriegen.

Tegenstander DRC ’12 legt een aardig spelletje op de kunstmat en voetbalt makkelijker dan de nerveus en gespannen opererende thuisclub. Maar het zat de ploeg van de afzwaaiende trainer Klaas Mijnheer mee.

Halverwege het eerste bedrijf lijkt een hoge voorzet een makkelijke prooi, maar de doelman laat de bal glippen en presenteert Steven Warmelink een buitenkansje die de routinier niet laat liggen. Nog voor rust wordt Remon Kleinlugtenbeld op avontuur gestuurd door Frank Dijk en schiet beheerst in. 2-0 halverwege, dat voetbalt lekker weg ben je geneigd te denken, maar nee. Weer schiet DRC ’12 prima uit de startblokken.

De bezoekers van trainer Peter van Meerten kunnen net als voor rust niet doorbijten. Lemele oogt voetballend minder, maar is veel effectiever. Met nog een kwartier voor de boeg tikt Kleinlugtenbeld een balletje met gevoel door naar Tim Woudsma.

De lang door blessureleed achtervolgde ‘sluipmoordenaar’ doet wat hij in het begin van het seizoen al zo vaak deed en tikt de bevrijdende 3-0 binnen. Kleinlugtenbeld kan het zich zelfs veroorloven een strafschop om zeep te helpen. Uitstel van executie.

Woudsma siert zijn rentree op met de vierde en laatste treffer. 4-0, dik betaald, maar een dijk van een uitgangspunt voor de return zaterdag in Almelo en een reuzenstap richting lijfsbehoud.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.