Home / archiefcentraal / lekker naar de boer 19 juni

lekker naar de boer 19 juni

Lekker naar de Boer laat je kennis maken met de wereld achter biologisch. Door heel Nederland, bij circa 130 bedrijven, is er van alles te zien en beleven voor jong en oud. Biologische boeren en tuinders vertellen hun enthousiaste verhalen over het boerenleven en laten je hun producten zien, ruiken, voelen en proeven. Er zijn veel verschillende (kinder)activiteiten, zoals rondleidingen, boerenmarkten, proeverijen, workshops, zelf oogsten, dieren aaien en spelletjes. En er is natuurlijk genoeg ruimte om de boer het hemd van het lijf te vragen.

Bij Maatschap Eikelboom ben je op zondag 19 juni welkom van 11.00 tot 16.00 uur aan de Haarweg 35. Hier kun je een rondleiding krijgen en biologisch varkensvlees proeven. Voor de kinderen zijn er ook allerlei activiteiten.

Tussen 10.30 en 16.30 uur kun je terecht bij Overesch Ecologische Landbouw aan de Hondemotsweg 40 in Raalte.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.