landstede mbo houdt open avond

Aanmelden voor de open avond kan op landstedembo.nl. Wie het moeilijk vindt om een vervolgopleiding te kiezen en wel wat extra hulp kan gebruiken kan een  afspraak maken met één van de studieloopbaanadviseurs van Landstede MBO.

De begeleiding van de gediplomeerde studieloopbaanadviseurs bestaat uit één of twee gesprekken van gemiddeld een uur en (soms) een beroepskeuzetest. Het belang van het maken van een goede keuze staat voorop. Daarom zijn zij objectief en dus niet alleen gericht op de opleidingen van Landstede MBO.

Je kunt een afspraak maken door te bellen met één van onze studieloopbaanbegeleiders op 0800-0245 666 (gratis informatienummer) of door een mail te sturen naar studiekeuze@landstede.nl. De gesprekken zijn kosteloos.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.