Home / archiefcentraal / laag aantal verdachten van een misdrijf in salland

laag aantal verdachten van een misdrijf in salland

Gemiddeld worden in Nederland 113 personen per 10.000 inwoners aangemerkt als verdachten van een misdrijf. In Overijssel is dat aantal flink lager, namelijk 86 personen per 10.000 inwoners. In de gemeente Olst-Wijhe worden 51 personen per 10.000 inwoners gezien als verdacht. Raalte doet het nog beter, daar zijn volgens het CBS 48 personen per 10.000 inwoners verdacht.

Gekeken naar het aantal verdachten per 10.000 inwoners valt op dat er relatief veel mensen als verdachte zijn aangemerkt in de gemeenten Steenwijkerland, Staphorst en Zwartewaterland. In Deventer, Almelo, Enschede en Zwolle wonen de meeste verdachten.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.