laag aantal verdachten van een misdrijf in salland

Gemiddeld worden in Nederland 113 personen per 10.000 inwoners aangemerkt als verdachten van een misdrijf. In Overijssel is dat aantal flink lager, namelijk 86 personen per 10.000 inwoners. In de gemeente Olst-Wijhe worden 51 personen per 10.000 inwoners gezien als verdacht. Raalte doet het nog beter, daar zijn volgens het CBS 48 personen per 10.000 inwoners verdacht.

Gekeken naar het aantal verdachten per 10.000 inwoners valt op dat er relatief veel mensen als verdachte zijn aangemerkt in de gemeenten Steenwijkerland, Staphorst en Zwartewaterland. In Deventer, Almelo, Enschede en Zwolle wonen de meeste verdachten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.