kwiek houdt verenigingsdag op bijzondere locatie

Binnen de vereniging is de afgelopen maanden het beachhandball opgezet met enkele buurtverenigingen. Op een verenigingsdag wilde Kwiek dan ook gaan beachhandballen. Maar ja, dan heb je wel een lading zand nodig.

In de zoektocht naar het zand kwam Kwiek uit bij hoofdsponsor Klink-Nijland. Binnen in de hal ligt een lading zand waar men binnen het bedrijf kan oefenen met bestraten. Een mooie plek voor een beachveld dus. De reactie van Klink-Nijland was positief en dus vindt hier de verenigingsdag plaats.

Naast Klink-Nijland werden ook de andere sponsors benaderd. De mooie aankleding rond de dag wordt geregeld door Korbeld Verhuur en het drinken natuurlijk via Korbeld Drankenhandel. Ook de spelersbus van TCR Raalte is aanwezig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.