korbeld verhuur zet bewakingsbeelden online na inbraak

Twee mannen braken afgelopen nacht in bij twee van de wagens van het bedrijf aan de Zompstraat. Wij berichtten eerder vandaag al over de daad, die in dezelfde nacht gepaard ging met een zelfde soort inbraak in Heeten.

Bij de inbraak werden de zijruiten vernield. Een navigatiesysteem en een autoradio werden buitgemaakt.

Het bedrijf heeft nu dus besloten de beelden online te zetten. Daarop is te zien hoe twee mannen zich ophouden rond het bedrijf, waarna één van hen naar de bedrijfswagens loopt. Het tweetal schrikt nog wat van de automatische buitenlamp die aangaat, maat dat weerhoudt hen er niet van de voorgenomen inbraak te plegen. Eén van de twee blijft op de uitkijk staan.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/X-P01C8g0JM”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.