kom genieten van georgische muziek bij ralda in raalte

De groep bestaat uit studenten van de Agrarische Universiteit van Tblisi, Georgië: twee vrouwen en een groep mannen. Ze zingen de sterren van de hemel en reizen Nederland door om workshops te geven en hun zangkunsten te laten horen.

Het repertoire is de Georgische volksmuziek, zowel a capella als begeleid op de typische Georgische volksinstrumenten. Ze zingen liederen uit alle regio’s van Georgië maar met de nadruk op de liederen uit de Kaukasische berggebieden. Tvaltai brengt een afwisselend programma van melancholische balladen tot krachtige (berg)liederen. Daarnaast ook virtuoze solo’s op de salamuri (Georgische fluit) begeleid door de panduri (Georgische driesnarige luit). Ook gaan zij gekleed in traditionele kostuums.

Ben je benieuwd geworden? Kom dan zondag 19 juni naar Cultuurboerderij Strunk in Raalte. Het optreden is van 13.45 tot 15.00 uur en de workshop duurt van 15.30 tot 16.45 uur. Het optreden en de workshop apart kosten 7,50 euro. Dit is inclusief een kopje koffie of thee in de pauze. Het optreden en de workshop kosten samen 12,50 euro.

Opgeven voor de workshop kan via info@ralda.nl. Opgeven vooraf is gewenst, zodat er genoeg bladmuziek geregeld kan worden. Je vindt Strunk aan Deventerstraat 64 in Raalte. Voor meer informatie over Ralda kijk je op Facebook of op staging2.ralda.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.