kliederen met modder tijdens modderdag in heino

“Het leuke aan zo’n ModderDag is dat kinderen al spelend met zand en water betrokken worden bij hun omgeving. Het belang van spelen, natuur en bewegen wordt op deze manier op de kaart gezet”, vertelt Ik WijzZ-eigenaresse Maaike van de Belt enthousiast.

Spelen met natuurlijke materialen maakt dat kinderen hun fantasie gaan gebruiken. Hun eigen fantasie wordt toegevoegd aan de ervaren van de echte wereld. Al liggend, rennend, gravend en klauterend onderzoeken de kinderen de natuur en ontdekken ze hun eigen (on)mogelijkheden. Spelen in een natuurlijke omgeving stimuleert alle ontwikkelingsgebieden van een kind.

Maaike: “Dat contact met de natuur goed is voor je welbevinden is voor mij de voornaamste reden dat ik tijdens coachingssessies bij ‘Ik WijzZ’ met kinderen graag naar buiten ga. De natuur geeft je de ruimte om te rennen, klimmen, onderzoeken of simpelweg te genieten. Is (veer) krachtig en laat zich niet dwingen.”

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en wil jij ook een middag met water, zand, ontdekken en natuur? Geef je dan op voor de Modderdag op 29 juni via info@ikwijzz.nl of bel met Maaike van de Belt op 06-44114784. De Modderdag start om 14:00 uur en duurt tot 16:00 uur. De kosten zijn 2,50 euro per persoon. Er is plaats voor maximaal tien deelnemers.

Ik WijzZ Kindercoaching zit aan de Kruzebrink 3 in Heino. Meer informatie is te vinden op  staging2.ikwijzz.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.