kevin brands van nac breda naar go ahead eagles

Dat laat de club weten op haar digitale thuishaven.

“Go Ahead Eagles is een echte volksclub en dat past wel bij mij”, zegt Brands over zijn komst naar Deventer. “Dat heb ik afgelopen seizoen bij NAC Breda mogen ervaren. Ik ben hartstikke blij met de mooie stap naar Go Ahead Eagles en kijk er naar uit om voor de club te spelen.” Brands verheugt zich ook op de hernieuwde samenwerking met Hans de Koning, die eerder zijn trainer was bij FC Volendam. “Twee seizoenen geleden heb ik bij FC Volendam 22 goals gemaakt”, geeft Brands aan. “De laatste twee jaar heb ik in de Jupiler League gespeeld, het is fantastisch dat ik bij Go Ahead Eagles weer actief kan zijn op het hoogste niveau in Nederland.”

Andersom is ook technisch manager Dennis Bekking content met het vastleggen van Kevin Brands. “We zijn blij dat we erin zijn geslaagd om een speler als Kevin aan ons te binden. Hij is een middenvelder met veel dreiging en scorend vermogen, die naar onze mening prima bij Go Ahead Eagles past.”

De in Waalwijk geboren Brands begon zijn carrière als betaald voetballer in het seizoen 2009/10 bij Telstar, dat hem destijds huurde van AZ. Brands was nadien in de Eredivisie actief namens Willem II (2012/13) en SC Cambuur (eerste competitiehelft 2013/14). De afgelopen twee seizoenen was de aanvallende middenvelder behoorlijk trefzeker in de Jupiler League. Zoals gezegd maakte Brands in de voetbaljaargang 2014/15 voor FC Volendam 22 treffers in 33 competitieduels, terwijl hij afgelopen seizoen bij NAC Breda in 24 competitiewedstrijden 11 keer het net vond.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.