juul kruiper sprint naar top ek poule goal centraal

Woensdagavond worden de laatste poule-wedstrijden gespeeld. Let op, want na de poule fase dient een nieuwe voorspelling voor de knock-out fase ingevuld te worden. Ga hiervoor naar je eigen account op scorito en vul jouw voorspelling in!

Prijzen

Er zijn mooie prijzen te winnen. Jumbo Raalte stelt een minuut gratis winkelen ter beschikking, De Gouverneur geeft elf munten weg (voor de basisspelers van je voetbalteam) en bij Bistro Nostalgie mag je voor twee personen eten (ter waarde van 50 euro).

Ook maak je kans op een vlaai van Limburgia en een cadeaubon ter waarde van 25 euro bij Prins Sport Ommen.

Kijk hier voor de tussenstand van de EK-poule van Goal Centraal. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.