Home / archiefcentraal / johan draaijer lid van verdienste wijhe 92

johan draaijer lid van verdienste wijhe 92

Johan is al zo’n twintig jaar, in verschillende functies, actief als vrijwilliger bij Wijhe ’92. Hij begon ooit als vrijwilliger in de functie van leider van het jeugdteam van zijn zoon. Hij is echter ook al ruim veertien jaar scheidsrechter én maar liefst zestien jaar leider van het eersteteam.

Wekelijks is hij daarmee zeker drie dagen te vinden op het sportpark in Wijhe. Voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid heeft het bestuur Johan in het zonnetje gezet en unaniem besloten hem te benoemen tot lid van verdienste.

Lees ook

GemeenteBelangen wil markt terug naar centrum

RAALTE – GemeenteBelangen wil graag dat de warenmarkt, al dan niet gedeeltelijk, terugkeert naar het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.