jenaplanschool de klimboom in actie voor unicef

Om 11.30 uur gaan woensdag de deuren open voor publiek en verandert de school in een Wereld Museum. In elke stamgroep is te zien, waar de leerlingen de afgelopen weken aan gewerkt hebben. Ook is het mogelijk, om spullen te kopen in de Museumwinkel. Voor een klein prijsje word je de eigenaar van mooie wereldse bijzonderheden. De opbrengst van de Museumwinkel gaat naar Unicef.

De Klimboom draagt al jarenlang financieel bij aan Unicef. Om de twee jaar houdt de school een actie, om het ‘potje’ voor Unicef te vullen. Dit jaar gebeurt dat, door zelfgemaakte spullen te verkopen. Iedereen is van harte uitgenodigd om tussen 11.30 en 12.15 uur een kijkje te komen nemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.