Home / archiefcentraal / inschrijfdag glasvezel in raalte groot succes

inschrijfdag glasvezel in raalte groot succes

“Het was maar goed dat het niet nog drukker was, anders was de wachttijd toch wel een probleem geworden”, zo meldden de lokale verkopers na afloop tevreden.

Er was veel waardering voor het initiatief van SallandGlas om direct aansluitend aan de informatieavond deze inschrijfsessie te houden. Net als op deze informatiebijeenkomst weten heel veel mensen zeker dat ze zich gaan inschrijven, maar wil vooral advies over bijvoorbeeld het aantal Mb’s of het te kiezen TV-pakket. “Het is wel grappig om te zien, dat mensen enerzijds graag veel keuze willen hebben, om vervolgens niet goed te kunnen kiezen. Dit soort bijeenkomsten met adviezen van lokale bedrijven met kennis van zaken over alle vier providers helpt dan wel. Dat is vandaag wel gebleken”.

Vanwege enerzijds de grote animo, en anderzijds signalen dat een aantal mensen de tijd tussen de aankondiging en de inschrijfdag vrij kort vonden, is besloten een tweede regionale inschrijfdag te houden en wel op zaterdag 11 juni. Ook dan zijn weer meerdere lokale bedrijven aanwezig voor advies en hulp bij inschrijving. En ook deze tweede dag wordt gehouden in de foyer van het HOFtheater in Raalte. Van 10 tot 15 uur.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.