inschrijfavond voor glasvezel in laag zuthem

Naast Plaatselijk Belang Laag Zuhem zijn ook vrijwilligers van Salland Glas aanwezig om vragen te beantwoorden en te helpen bij de inschrijving.

De campagne voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Salland-Noord draait op volle toeren. De afgelopen week stond de teller op twaalf procent en daarmee loopt Salland licht voor op andere regio’s, waar de vijftig procent uiteindelijk gehaald is. Woensdag volgt een nieuwe tussenstand.

Plaatselijk Belang: “Het is bekend dat in de beginfase de inwoners nog moeite hebben om te kiezen tussen de providers en de pakketten. Men wil weten hoeveel Mb’s zij nu echt nodig hebben, welke TV-zenderpakketten er zijn en wat de verschillen in maandkosten zijn. Tijdens de inloopbijeenkomsten wordt dankbaar gebruik gemaakt van de kennis en adviezen van de ambassadeurs en lokale verkopers.

Lierderholthuis ging Laag-Zuthem al voor met een inloopavond. De inloopavond Glasvezel Buitengebied met ongeveer vijftig bezoekers in Dorpshuis Lierderholthuis was afgelopen week een groot succes. Een gedeelte van de bezoekers maakte de inschrijving ter plekke rond.

Als op 18 juli vijftig procent van de mensen in het buitengebied van Salland-Noord zich hebben ingeschreven gaat kort na de bouwvakvakantie de schop in de grond.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.