in de wei concerten gaat uit de wei vanwege het weer

Het kasteel wordt het omgetoverd tot een gezellig knus binnen festival. Op het pleintje voor de Haere staan foodtrucks, de spiegelzaal wordt een bioscoop voor kinderen en er zijn twee podia waar talentvolle artiesten optreden kortom veel leuk te zien en te beleven.

Ed Struijlaart is de hoofd act, daarnaast treden Lady Dandelion, Emil Landman, Find us in Slumberland, Lara Kroon en Demi Knight op.

Het ‘UIT de Wei’ festival wordt gehouden op 12 juni, aanvang 13:30 en het festival duurt tot 17:00. De toegang is gratis en voor alle leeftijden geschikt. Voor meer informatie kunt u terecht op de website staging2.cultureclubdehaere.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.