imkers aan het werk op de sprengenberg

De stal staat tegenover de parkeerplaats van informatieschuur De Pas aan de Molenweg 2 in Haarle. De demonstratie is gratis. In de informatieschuur staan vrijwilligers klaar voor koffie/thee/ranja en een goed gesprek. Zie staging2.natuurmonumenten.nl/nationaal-park-de-sallandse-heuvelrug.nl

Imkers aan het woord
Koningin, werksters, bijenhotel, bijen die graven; de bijenwereld is een fascinerende wereld. De imkers in de bijenstal hebben een passie voor hun werk en vertellen er graag over. Dit is dè gelegenheid om een ‘kijkje in de keuken’ te nemen.

Bijen zijn broodnodig
Bijenvolken hebben het moeilijk: door bestrijdingsmiddelen, ziektes en minder voedselplanten is er veel sterfte. Maar bijen zijn broodnodig. Een groot deel van ons voedsel en kleding is afhankelijk van bestuiving door bijen. Geen fruit, geen katoen voor kleding zonder bestuiving.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.