Home / archiefcentraal / humanitas thuisadministratie helpt met geldzaken

humanitas thuisadministratie helpt met geldzaken

Geldzaken of administratie bijhouden; het is niet voor iedereen even makkelijk. En door omstandigheden kun je ook nog eens het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld na het overlijden van je partner, bij een scheiding, of wanneer je je baan kwijtraakt.

Thuisadministratie Hardenberg-Ommen is inmiddels zeven nieuwe vrijwilligers rijker. De vrijwilligers volgden allen de basistraining Thuisadministratie en e-learning. Jennien Dijk, van de bestuursdienst Ommen-Hardenberg, deelde onlangs aan elke vrijwilliger het bewijs van deelname van deze scholing uit. Dit deed zij samen met Mirjam Löwik, één van de bestuurders van Humanitas Hardenberg-Ommen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator Thuisadministratie Francis  Zoethout via  ta.hardenberg-ommen@humanitas.nl  of je kunt bellen naar  06-27213302. Ook kun je kijken op www.humanitas.nl/afdeling/hardenberg-ommen/activiteiten/thuisadministratie/

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.