humanitas thuisadministratie helpt met geldzaken

Geldzaken of administratie bijhouden; het is niet voor iedereen even makkelijk. En door omstandigheden kun je ook nog eens het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld na het overlijden van je partner, bij een scheiding, of wanneer je je baan kwijtraakt.

Thuisadministratie Hardenberg-Ommen is inmiddels zeven nieuwe vrijwilligers rijker. De vrijwilligers volgden allen de basistraining Thuisadministratie en e-learning. Jennien Dijk, van de bestuursdienst Ommen-Hardenberg, deelde onlangs aan elke vrijwilliger het bewijs van deelname van deze scholing uit. Dit deed zij samen met Mirjam Löwik, één van de bestuurders van Humanitas Hardenberg-Ommen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator Thuisadministratie Francis  Zoethout via  ta.hardenberg-ommen@humanitas.nl  of je kunt bellen naar  06-27213302. Ook kun je kijken op staging2.humanitas.nl/afdeling/hardenberg-ommen/activiteiten/thuisadministratie/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.