honderden genieten van openluchtspel in lemelerveld

De regen was van zeer korte duur en zo konden de toeschouwers genieten van alles wat een openluchtspel en een natuurbad samen kunnen bieden. Een perfecte locatie want het stuk speelt zich af in de bossen van Hongarije. Alles werd uit de kast gehaald: prima geluid en licht, veel figuranten, die tezamen een heel dorp vormden, aangespannen paarden, die je al aan de andere kant van het water kon zien aankomen  met de plaatselijke bakker, slager en patatbakker, spelende kinderen van de scouting, zangers van Con Amore voor de vocale ondersteuning, een groep muzikanten en ga zo maar door..

Je komt ogen en oren te kort, omdat het speelveld zo groot is dat je het niet eens kunt overzien. En dan de acteurs; mijn hoed diep af!!! De hoofdrolspelers groeiden in hun rol met lange lappen tekst en prima acteertalent. Als ik namen noem doe ik misschien anderen tekort, maar iedereen zonder uitzondering heeft het maximale uit zijn rol gehaald. In hun gevecht tegen een ongeoorloofde liefderelatie en hun langer verblijf in de bossen, wordt de toeschouwer lang in onzekerheid gehouden of het een happy end zou worden, maar uiteindelijk ligt het lot in de handen van de “blonde boer”.

Alles klopte vanavond en na 2,5 uur spelen kreeg de complete cast een staande ovatie. Dik verdiend. De superlatieven waren na afloop dan ook niet van de lucht. De bar werd weer geopend(evenals in de pauze) en er werd nog lang nagepraat met de spelers, waarbij men niet zuinig was met complementen.

En nu maar op naar de volgende twee voorstellingen: komende zaterdagen 18 en 25 juni. Het zal stijf uitverkocht raken want dit succes gaat als een lopend vuurtje door het dorp. En als echte Lemelervelder mag je dit niet missen. Het is misschien maar eens in je leven. Met dank aan de invisible man Joop Kieftenbeld, de regisseur. Zijn droom is na jaren uitgekomen.  Joop succes met je crew bij de volgende voorstellingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.