heino krijgt vierde supermarkt budget food

Het pand aan de Dorpsstraat heeft twee maanden leeggestaan. Daarvoor was de Boni er gevestigd, maar die verhuisde later door gebrek aan ruimte en parkeerplekken.

Budget Food wil het nu gaan proberen. Het gaat om een winkelketen die bekende A-merken tegen relatief lage prijzen. De supermarkt heeft zowel food als non food in haar assortiment en verkoopt vaak restpartijen. De producten zijn soms korter houdbaar of hebben bijvoorbeeld net niet die nieuwe verpakking, waardoor de prijs laag ligt.

Trouw
In een dorp met bijna 6.900 inwoners is een viertal supers vrij uitzonderlijk. Toch verwachten de andere filialen geen grote problemen door de komst van Budget Food, zeggen ze in de Stentor. Iedere supermarkt denkt dat de huidige klantenkring hen trouw blijft.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.