headphone players bij toeval ontstaan op vijftigjarig jumbileum

Calvin klein Overmeen (20 jaar) en Milan Blom (18 jaar) begonnen 2 jaar geleden aan hun carrière in de muziek. Inmiddels gaat het hard met hun carrière. Ze maken furore in de regio van Heeten met hun muziek en DJ skills. Ze gaan van festival naar festival en doen dit dan ook met veel plezier. Maar ze staan echt niet alleen op festivals ook staan ze vaak op tentfeesten en ook op verjaardagen. Deze jongens hebben veel ambitie dat zie je aan het resultaat wat ze tot nu toe hebben behaald. In de komende jaren willen ze dan ook dat ze op veel grote festivals staan.

Hun debuut
Twee jaar geleden werd aan Calvin gevraagd of hij op een vijftigjarig jubileum wou komen draaien. Hij had dit toen nog nooit gedaan, dus twijfelde hij eerst. Al snel was hij eruit dat het hem echt leuk leek om dat te doen, maar het leek hem wel leuk om daar iemand bij te hebben. Zodoende had hij Milan Blom gevraagd, omdat hij wist dat Milan muziek ook super vond. Onwetend begon ‘HEADPHONE PLAYERS’ toen nog onder de naam ‘Calvin klein Overmeen en Milan Blom’ aan hun carrière.

Hoe gaat het nu?
Inmiddels is het alweer 2 jaar geleden en het gaat goed met hun na hun debuut. Ze maken de laatste tijd veel furore met hun muziek. Hoe het komt dat hun zoveel succes hebben antwoorden hun “Wij denken dat wij ons succes hebben te danken aan het feit dat wij voor jong en oud te draaien. Het maakt ons niet uit wat voor feest/festival/verjaardag het is. Als de gasten maar plezier hebben en terug kunnen kijken op een leuke avond.” En dat lijkt te werken ze hebben dan ook al op diverse festivals gestaan bijvoorbeeld op het Treffers Weidefeest, waar zo’n 750 mensen op af komen. “Dat geeft je wel echt een kick als er zoveel mensen op af komen.” Volgens Calvin.

Ze draaien niet alleen plaatjes ook maken ze zelf muziek deze kan je vinden op: https://soundcloud.com/headphone-players. Deze draaien ze vaak op festivals en tentfeesten ook draaien ze vaak moombahton, reggaeton en house. Op verjaardagen en bruiloften draaien ze eigenlijk alles: van de jaren 60 tot nu toe als het maar overlegd is met de gasten welke muziekstijl moet worden gedraaid.

Hun toekomst
Ze hebben laten weten begin deze zomer even weg te zijn van festivals en tentfeesten. Dat komt doordat Calvin klein Overmeen een operatie moet ondergaan waardoor hij een poosje uit de running is. Op de vraag wat hun plannen voor de toekomst zijn antwoorden ze: “Na het revalideren is ons doel om direct weer te knallen en nog meer boekingen binnen te krijgen voor grote festivals. Ook een tour in het buitenland zouden we supergaaf vinden.” Dat betekent dus grote plannen van deze 2 jonge kerels. Vooral deze uitspraak is hoopvol: “Ik kan mij niet heugen dat we blunders hebben gemaakt eigenlijk.” Dus we kunnen veel verwachten van dit DJ duo in de komende jaren.

Wil je hun boeken check dan hun facebook pagina: staging2.facebook.com/headphoneplayers
of ga naar hun website: staging2.headphoneplayers.jouwweb.nl. Ook kun je ze bereiken op het tel. Nummer: 0611504926

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.