haringparty olst wijhe voor het goede doel

De organisatie hoopt honderd tot 150 bezoekers te mogen ontvangen. Waarbij de wenselijke opbrengst (van rond de € 4000,- uit de kaartverkoop en de verkoop van loten voor de grote verloting), volledig toekomen aan het goede doel, namelijk Stichting Ut Huus. De haringparty voor het goede doel moet uitgroeien tot een jaarlijkse traditie in Olst-Wijhe.

Het goede doel
Stichting ut Huus Olst-Wijhe ondersteunt initiatieven van inwoners of inwonersgroepen op het gebied van welzijn, sport, cultuur en educatie; faciliteert en legt verbindingen tussen organisaties en kent een groot aanbod van activiteiten en dienstverlening aan alle inwoners, van jong tot oud. Dat kunnen mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking zijn, langdurig werklozen zonder uitzicht op een baan, ouderen in de beginfase van dementie of nieuwe Nederlanders.

Ut Huus gebruikt het geld voor de aanschaf van werkmaterialen voor deze groepen, waarvoor op dit moment geen subsidie beschikbaar is.

Kaarten
De toegangskaarten kosten 25 euro per persoon. Leden van Het Nut krijgen 1,50 euro korting. Daarbij is inbegrepen:
Ontvangst (inclusief welkomstdrankje en garderobeplek), 1 gratis consumptie, onbeperkt haringhappen, broodjes beenham en salades, genieten van de verschillende proeverijen (korenwijn, oester, hamburger), amusement en de verloting van een zeer interessant prijzenpakket.

Verschillende autobedrijven uit de regio maken een pendeldienst mogelijk.

De dag begint tussen 16.00 en 16.30 uur. Kaarten voor de haringparty kunnen worden gereserveerd via neesencarla@hotmail.com of via leon@bijripperda.nl. Nadere info over betaling en dergelijke volgen.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.