hans strijkveen klasse apart op golfbaan lemele

Wederom dus de volledige tien punten voor Hans. Tonnie Reimink en Henri Duerink persten er een ronde par uit, 54 slagen over de 18 holes, waarbij Tonnie birdies liep op holes twee, vijf en zeventien, en Henri zelf vijf birdies op de holes vier, zes, zeven, twaalf en zestien. Noël Shannon had 55 slagen nodig deze ronde, Gerrit Koggel en Jan van der Vinne waren 56 slagen nodig deze week. Met 57 slagen voor Ton Sie en 59 slagen voor Jan Hekman ( Ommen) zijn de spelers genoemd die minder dan +60 slagen nodig waren. Gerard Schoot met 62 en Gerrit Tempert met 63 slagen kregen ook nog punten bijgeschreven voor het tussenklassement strokeplay.

Waarbij Hans Strijkveen vier op kop gaat met 84 punten, Henri Duerink is met 72 punten hierin tweede. Met 68 punten bezet Janne van der Vinne de derde positie. Noël Shannon met 65, Jan Hekman met 55 en Jan Nekkers met 52 en Gerrit Koggel met 40 zijn de achtervolgers.

Voor het stableford klassement pakte Tonnie Reimink na zijn ronde van 54 slagen, goed voor 41 stableford, de tien punten voor het tussen klassement. Freddie Dijk scoorde 39 stableford en mocht dus negen punten toevoegen. Hans Strijkveen, Gerrit Koggel en Ton Sie speelden 37 stableford bij elkaar deze ronde. Voor elk punt boven de 36 stableford verlaagden deze heren hun hcp met 0.1 punt per punt. Noël Shannon, Henri Duerink en Bert Wolberts scoorden 36 stableford punten, Gerard Schoot 35 stableford en Jan van der Vinne met 34 stableford kregen punten bijgeschreven voor het tussenklassement.

Deze wordt aangevoerd door Freddie Dijk met 61 punten, Hans Strijkveen staat tweede met 59 punten. En Gerrit Koggel derde met 49 punten. De achtervolgers zijn hier Jan Hekman met 47, Henri Duerink met 46 en Jan Nekkers en Jan van der Vinne met 36 punten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.