handbalteam de linderte reist in stijl af naar nederlands kampioenschap

De meiden uit groep 7/8 zullen voor het eerst in de historie van de school proberen de Nederlandse titel naar Raalte te halen. Ook de tegenstanders die in de andere provincies de regiofinales winnend hebben afgesloten komen uit dorpen met een handbalachtergrond. Zoals ook de eerste tegenstander zaterdag St. Nicolaasschool uit Nibbixwoud (ruim 2800 inwoners). Nibbixwoude, ook wel bekend als thuisfront van eredivisionist Westfriesland SEW.

Andere tegenstanders zijn BS Willibrord uit Deurningen (met DSVD), BS De Pontus uit Etten-Leur (met HV Internos), OBS De Jint uit Stiens (met FHC) en BS de Liaan uit Helden (Limburg). Wellicht lastige tegenstanders dus, maar gezien de resultaten in de voorronde en
de regiofinale is De Linderte in deze poule zéker niet kansloos. In de andere poule spelen de winnende teams uit de regiofinales van Drenthe, Oost Arnhem, Midden-Nederland, Utrecht, Zuid-Holland en Brabant.

Indien De Linderte in sporthal ‘De Klabbe’ te Emmer-Compascuum de poule opnieuw winnend weet af te sluiten vertrekt de Klink Nijland spelersbus van TCR rond de middag voor een kort ritje richting Emmen om de meiden bij sporthal Angelslo (thuishonk E&O) af te
leveren waar vanaf 14.15 uur de finales gespeeld worden.

Het team van De Linderte dat woensdagmiddag nog een laatste training afwerkt kijkt met vertrouwen uit naar het NK.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.