Home / archiefcentraal / haarle in beweging tijdens de avondvierdaagse

haarle in beweging tijdens de avondvierdaagse

Meedoen kan nog steeds, ook al heb je de eerste avond gemist. Dinsdag en woensdag kun je starten tussen 18.00 en 18.30 uur vanaf het Dorpshuis. Donderdagavond is de start vanaf de sporthal. Je mag ook één, twee of drie avonden lopen.

De routes lopen door verschillende gebieden in de mooie Sallandse Heuvelrug, dankzij de vele vrijwilligers die actief zijn. Onderweg is er voor iedereen een lekkere traktatie. Voor de kleintjes is de route aantrekkelijk gemaakt door puzzelvragen, waarbij een leuk prijsje klaar staat voor de winnaars!

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.