gratis genieten op het in de wei concerten festival bij de haere

Deze formule sluit aan bij de activiteiten die binnen bij de Haere worden georganiseerd. Ongeveer twee keer in de maand op zondag rond de klok van 18:00 wordt de huiskamer van Culture Club de Haere namelijk omgetoverd tot podium waar bandjes en singer- songwriters optreden vaak zijn dit talentvolle bandjes of singer- songwriters die op het punt staan om door te breken. Een voorbeeld hiervan is Dotan, hij gaf een intiem huiskamerconcert en verkoopt nu alle zalen uit.

Er zijn al een boel leuke artiesten geboekt: Ed Struijlaart is de hoofdact, daarnaast treden Lady Dandelion, Emil Landman, Find us in Slumberland, Lara Kroon en Demi Knight op. Stuk voor stuk leuke en bijzondere artiesten waar we in de toekomst nog veel van zullen horen.

Het ‘In de Wei Concerten’ festival wordt gehouden op 12 juni, aanvang 13:00 en het festival duurt tot ongeveer 17:00. De toegang is gratis en voor alle leeftijden geschikt. Voor meer informatie kun je terecht op staging2.cultureclubdehaere.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.