Home / archiefcentraal / gestrande aanhanger kost benzinepomp heino parkeerplek

gestrande aanhanger kost benzinepomp heino parkeerplek

De aanhanger bleek veel te zwaar beladen met tegels en is zodoende door zijn as gezakt. De eigenaar zal gedacht hebben dat de afsleep- en reparatiekosten dusdanig hoog zouden zijn, dat hij of zij hem beter achter kon laten. De wagen werd leeggehaald en gestald op één van de parkeervlakken bij het tankstation, het nummerbord werd snel verwijderd.

En dat wordt natuurlijk niet gewaardeerd. Vandaar dat de mensen van de pomp – die gelukkig bewaakt wordt met camera’s – de politie hebben ingeschakeld om de eigenaar te achterhalen. Diegene mag natuurlijk ook zelf even langswippen om de aanhanger alsnog weg te halen.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.