gestrande aanhanger kost benzinepomp heino parkeerplek

De aanhanger bleek veel te zwaar beladen met tegels en is zodoende door zijn as gezakt. De eigenaar zal gedacht hebben dat de afsleep- en reparatiekosten dusdanig hoog zouden zijn, dat hij of zij hem beter achter kon laten. De wagen werd leeggehaald en gestald op één van de parkeervlakken bij het tankstation, het nummerbord werd snel verwijderd.

En dat wordt natuurlijk niet gewaardeerd. Vandaar dat de mensen van de pomp – die gelukkig bewaakt wordt met camera’s – de politie hebben ingeschakeld om de eigenaar te achterhalen. Diegene mag natuurlijk ook zelf even langswippen om de aanhanger alsnog weg te halen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.