gemeente raalte heeft broertje dood aan kritische burgers

Op 5 april stuurde De Kort een brief aan de gemeente met zijn voorstel. Hij pleitte voor plaatsing van zogeheten calisthenics toestellen waarop de jeugd sportoefeningen kunnen uitvoeren. Uitdagend, nagenoeg onverwoestbaar, relatief goedkoop en in vele gemeenten een doorslaand succes; dat waren de argumenten van Hans.

Prullenbak
Maar op die brief met argumenten kwam tot op heden – tien weken later – nog geen antwoord. “Ik neem aan dat ook die brief, zoals zo vaak, bij gebrek blijkbaar aan interesse uwerzijds, ergens in een onderste lade is verdwenen. Ja, misschien zelfs in de prullenbak is gedeponeerd”, schrijft een geërgerde De Kort aan de gemeente.

Hij zegt de laatste jaren te vaak met dit fenomeen binnen de gemeente Raalte te zijn geconfronteerd. “Door dit gedrag geeft u te kennen een broertje dood te hebben aan kritische en meedenkende burgers. Ook ander inwoners kunnen hiervan een liedje zingen.”

Volwassen gedragen
De Kort verwacht op korte termijn nu wel antwoord op zijn brief. “Ik verzoek u bestuurlijk correct te handelen en te laten zien dat u in staat bent zich volwassen te gedragen.” De sporttoestellen zijn immers nog altijd een goede aanvulling, meent hij: “In en rond de JOP is het een grote bende”.

De Raaltenaar heeft nog een advies: “Door correct te handelen, dat wil zeggen daar waar mogelijk snel en goed beredeneerd te antwoorden op brieven van burgers en hen niet af te schepen met allerlei onzinnige argumenten, kunt u voorkomen dat zij telken en telkens opnieuw in de pen klimmen. Zoals u inmiddels ook in andere gevallen wel gemerkt zult hebben kunnen uw inwoners vaak zeer volhardend zijn. En gelijk hebben ze!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.