gemeente olst wijhe op buurtschouw in olst

Inwoners uit Olst die punten hebben voor de buurtschouw kunnen meelopen met de buurtschouw of de punten doorgeven aan de gemeente Olst-Wijhe ter attentie van Tom van Leeuwe via mailadres t.vanleeuwe@olst-wijhe.nl. De rondgang start om 9.00 uur voor het Holstohus. Iedereen is van harte welkom.

Namens de gemeente zijn aanwezig: Tom van Leeuwe, medewerker Infra, en een medewerker van de Buitendienst. De wijkagent zal aanwezig zijn evenals Sirima Weststrate van SallandWonen. Een delegatie van Plaatselijk Belang Olst loopt mee tijdens de buurtschouw. Verder kan iedereen die mee wil lopen zich aansluiten. Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die kunnen worden verbeterd. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Gedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0570.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.