fietser gewond na botsing met auto in raalte noord

Een jongen fietstte samen met een meisje vanaf het winkelcentrum. Op de Lijster werden ze door een auto aangereden.

Het meisje, die de fiets bestuurde, raakte lichtgewond.

De jongen had voor de aanrijding zijn been al in het gips en zat daarom achterop de fiets. Na de aanrijding klaagde hij weer over pijn aan zijn been en viel hij ook een keer flauw van de pijn. Hij is meegenomen naar het ziekenhuis. Hoe ernstig de verwondingen zijn, is niet bekend.

Het ongeluk gebeurde op een onoverzichtelijk punt. Het fietspad wordt tijdelijk onderbroken door een weg, waardoor het voor zowel fietsers als automobilisten goed opletten is. Vermoedelijk heeft de fietsster door de regen niet gezien dat er een auto reed.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.