extra voorstellingen simon and garfunkel en abba in hoftheater

De muziek van het legendarische singer-songwriter duo Paul Simon en Art Garfunkel leeft nog steeds. Tijdens dit concert laten Michael Frank en Guido Reuter prachtige ballads horen als ‘Scarborough Fair’ en ‘Bright Eyes’, maar ook klassiekers als ’Mrs. Robinson’, ‘The sound of Silence’ en ‘The Boxer’ passeren de revue. Naast het reeds geplande optreden op vrijdag 30 september, geven ze een extra concert op donderdag 29 september 2016.

ABBA Gold
ABBA GOLD brengt de onvergetelijke songs van Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny in een spetterende live show dichtbij de mensen. Ze laten de glamourpop en de beroemde superhits van ABBA herleven. Beide concerten, de bijgeboekte van vrijdag 31 maart en reeds geplande van zaterdag 1 april 2017, gaan gepaard met een prachtige videoshow en een sensationele lichtpresentatie.

Kaartverkoop en zomersluiting
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website staging2.hofinsalland.nl/programma of telefonisch via 0572 361 361. Vanwege de zomervakantie is het HOFtheater gesloten van vrijdag 15 juli tot en met 14 augustus.

Vanaf 15 augustus is het HOFtheater weer telefonisch bereikbaar en vanaf woensdag 31 augustus is ook de theaterkassa weer wekelijks geopend van woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.