euro2016 op goal centraal al weer die duitsers

Nou is Onze Man niet iemand die de Dalfenaar (mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen) Verbeek tegen spreekt, al was het alleen maar om het gesprek niet al te nukkig te laten verlopen, Onze Man heeft die tactiek twee jaar geleden geleerd, toen hij Getjan in zijn blokhut in Dalfsen opzocht voor een WK-voorspelling (die helemaal verkeerd was 😉 )

Maar dit keer spreekt Onze Man Verbeek toch tegen: De trainer zegt het zelf: “Duitsers zijn toernooivoetballers. Die worden per wedstrijd beter.” En als zelfs de bejaarde Schweinsteiger gaat scoren, wie houdt ze dan nog tegen?

Bianca Gaus vindt het wel mooi zo. Zij leidt de Goal Centraal Poule na drie dagen EK in Frankrijk. Haar team heet ‘Weer die Duitsers’. Gaus heeft dat goed ingeschat. Weer die Duitsers.

Van de andere kant: de Spanjaarden moeten nog. En de Fransen hebben hun drie punten al op zak. We gaan er de komende dagen maar weer eens goed voor zitten. Het weer doet lekker mee: binnen-zit-weer.

Nummer 2 tot en met 8 in de Goal Centraal Poule hebben allemaal even veel punten. Met 480 scoren ze allemaal 14 punten minder dan Bianca. Dus de race is nog lang niet gelopen. Nee, die is nog maar net begonnen.

We zijn trouwens wel benieuwd: nu he EK bezig is, volg je het toch meer dan dat je verwacht had? Onze Man wel.

Overigens: inmiddels kun je je ook inschrijven voor de Kokkie Tour Centraal Poule. Hoofdprijs? Een racefiets!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.