erica bruin viert dertig jaar pianoles

Na haar studie aan het Conservatorium te Zwolle en het behalen van haar diploma in 1986, is ze gestart met de eerste pianolessen in Raalte. Vanuit Zwolle kwam ze voor les bij de leerling thuis. In 1988 kreeg ze het aanbod om bij de Werkgroep Muziekonderwijs Raalte-dorp te komen werken, in een lesruimte met twee piano’s. Steeds meer tijd werd in Raalte doorgebracht. 22 jaar geleden werd besloten naar Raalte te verhuizen. Toen vanaf 2006 Muziekonderwijs Raalte ophield te bestaan, was het voor Erica een kleine stap om van groepslessen over te gaan naar privéles; nu bij haarzelf thuis, in een geluid geïsoleerde lesruimte.

Hoewel de lesmethodes en –middelen in de loop der jaren zijn gemoderniseerd, blijft haar liefde voor de piano en het lesgeven onveranderd. Ze hoopt nog vele jaren met muziek en lesgeven verder te kunnen gaan. Om iedereen in Raalte te laten horen en zien hoe leuk het is met muziek bezig te zijn geeft Erica Bruin twee dagen achtereen openbare lessen, op woensdag 22 en donderdag 23 juni, beide dagen van 14:00 uur tot ongeveer 17:00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.