egcs gaat ook in lemelerveld verder

De verhuizing is 13 juni afgerond. In het nieuwe pand kun je dan terecht voor de dagelijkse artikelen als inkt, maar ook voor verkoopadvies, reparaties en dergelijke. “De beschikbare ruimte is daar beperkter, met een beperktere voorraad, maar we zullen proberen altijd een snelle levering vanuit bijvoorbeeld onze vestiging in Nijverdal te garanderen”, zegt Gerben Krukkert.

“Verder zal onze, volledig vernieuwde, website een centrale rol gaan spelen om ons assortiment toch te kunnen uitbreiden. Voor de webshop geldt meestal: vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen al in huis of af te halen.

De vestiging in Lemelerveld is open op maandag van 13.00 tot 18.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.